Kuinka ottaa Älykodin valvonta käyttöön tai poistaa se käytöstä

Älykodin valvonnan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta ikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse Suojausasetukset-osio.
  4. Valitse Palomuuri-komponentti.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Voit ottaa Verkkolaitteiden tarkastelu -komponentin käyttöön valitsemalla Näytä omiin verkkoihin yhdistetyt laitteet -valintaruudun.
    • Voit poistaa Älykodin valvonta -komponentin käytöstä poistamalla Näytä omiin verkkoihin yhdistetyt laitteet -valintaruudun valinnan.